Developer´s Helsinki

Pekkaniska Sivustouudistus

Pekkaniska | Sivustouudistus

Pekkaniska Oy ilmaisi tarpeensa sivustouudistukselle jossa toiminnallisuus on avainasemassa laajojen teknisten tuoteselosteiden takia. Kehitimme yhdessä asiakkaan kanssa kansainvälisen sivustoratkaisun, joka palvelee käyttäjiä päätelaitteesta ja sijainnista riippumatta. Tuottamamme Discovery-projekti jossa uuden sivuston toiminnallisuudet ja sisältö määriteltiin, mahdollisti laadukkaan lopputuloksen, selkeän aikataulun ja ennakoitavat kustannukset.

Espoo Blues Blues shop -verkkokauppa

Espoo Blues | Blues shop -verkkokauppa

Verkkokauppa suunniteltiin tiukan aikataulun mukaan, niin että se voitaisiin ottaa käyttöön mahdollisimman nopeasti. Tärkeimpiä kriteerejä oli tuotannon nopeus, mobiilikäytettävyys ja käyttöliittymän yksinkertaisuus.

Projekti saatiin kuin saatiinkin maaliin muutamassa viikossa, eikä Espoo Blues -fanien tarvinnut jäädä ilman joululahjoja!

Asiakas

Marraskuun 2013 loppupuolella Espoo Bluessille ilmeni kiireellinen tarve saada verkkokauppa joulun joululahjamarkkinoita varten. Tiukan aikataulun ja yhteisen projektihistorian myötä Blues päätti turvautua Developer´sin asiantuntemukseen.


Kaikki mitä rakastin - Eeva Kolu Blogi

Kaikki mitä rakastin - Eeva Kolu | Blogi

Autoimme Eeva Kolun aloittamaan uuden vuoden uudella omalla blogisivustolla. Sivuston kehitys toteutaan jatkuvan kehityksen mallilla joka mahdollistaa mielenkiintoisen uuden sisällön tuotannon kustannustehokkaasti. Projekti on osa Annomedia-blogaajien yhteishanketta.

Lapis Rakennus Oy Verkkosivusto

Lapis Rakennus Oy | Verkkosivusto

Lapis Rakennus Oy on kiinteistöjen muutoshankkeisiin erikoistunut rakennusalan yritys, jonka korkean profiilin muutosprojektit vaativat samaa laatutasoa vastaavan verkkopalvelun.

 

Asiakas

"Developer'sin kanssa työskentely oli ketterää ja tehokasta. Joustavat toimintamallit ja nopea päätöksenteko ovat Lapis Rakennus Oy:n perusarvoja, nämä arvot heijastuivat Developer'sin kanssa työskennellessä."

Pasi Kivimäki
Toimitusjohtaja

Anno Media Sivusto

Anno Media | Sivusto

Toteutimme osana Anno Media -projektia annomedia.fi-yritysesittelysivun. Sivuston kautta pääsee tutustumaan blogaajiin, heidän blogeihin ja ottamaan keskitetysti yhteyden yhteistyöasioissa.

HannaG Blogi

HannaG | Blogi

Suunnittelimme ja toteutimme Hanna Gullichsenille raikkaan uuden julkaisualustan, HannaG.fi-blogin. Tärkeitä kritereeitä toteutuksessa olivat mielyttävä käyttökokemus ja hyvät toiminnalisuudet.

Suomen kansallis­galleria Pressipalvelu

Suomen kansallis­galleria | Pressipalvelu

Talvella 2012–2013 Developer’s toimi ratkaisutoteuttajana Suomen kansallisgallerian neljälle eri viestintäorganisaatiolle (Sinebrychoff, Kiasma, Ateneum, hallinto). Asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöity pressiaineistojen hallinnointipalvelu mahdollistaa tiedon julkaisun turvallisesti ja helposti halutuille sidosryhmille. Palvelu toteutettiin ketterän kehityksen menetelmällä ja siinä huomioitiin tietoturva, mobiiliystävällisyys sekä palvelun kullekin käyttäjäryhmälle yksilöity käyttökokemus. Developer’s vastasi uuden palvelun suunnittelusta, varsinaisesta sovelluskehityksestä ja siirtymävaiheen aikaisesta käyttöönoton tuesta. Palvelun ylläpitoympäristöksi valittiin valtion itse ylläpitämä palvelin omassa konesalissa.

Asiakas

"Koimme hyväksi, että Developer's oli ryhmänä mukana projektikokouksissa, jolloin Developer's loi laajan konsensuksen tarpeestamme ja ymmärsi mielipiteemme mahdollisimman syvällisesti. Määrittely ja tarvekartoitus käytiin juurta jaksaen läpi projektin aloituspalaverissa. Vaikka aluksi tämä tuntui tarjousvaiheen toistolta, pidimme tätä jälkikäteen erittäin hyödyllisenä ja koemme sen olleen jopa koko projektin onnistumisen avain. Kiitos Developer's!"

Janne Heinonen | Museum of Contemporary Art Kiasma
Verkkomediasuunnittelija / Network Media Manager

Slush 2013 Instagram - Twitter -feed | "SMIF"

Slush 2013 | Instagram - Twitter -feed | "SMIF"

Syksyllä 2013 Slushin taustalla oleva tiimi kiinnostui twitter-instagram kuvafeedin kehittämisestä Slush 2013-tapahtumaan. Developer’s valikoitui hyväksi kumppaniksi hankkeeseen. Tavoitteena oli saada tapahtumalle lisänäkyvyyttä sosiaalisessa mediassa yritysten twiittaamien #comingtoslush ja #slush13 -tagien avulla. Samalla palvelu mahdollisti lisänäkyvyyttä myös Slushiin osallistuville yritykselle, jotka saivat kuvansa tapahtuman sivuille ja sosiaaliseen mediaan.

Asiakas

"Yhteinen projektimme sai hyvän alun Developer’sin kanssa tehdystä kattavasta tarvekartoituksesta. Palavereissa Developer’s myös jakoi arvokkaita vinkkejään aiemmista projekteista. Ketterän kehittämisen malli mahdollisti lisäksi hienosäädön projektin edetessä. Olimme toimintamalleihin ja lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Sovellus on tuonut oman ulottuvuutensa tapahtumaamme."

Jenny Gyllander | SLUSH
Head of Social Media at Slush

Mainostoimisto Reputation Verkkosivusto

Mainostoimisto Reputation | Verkkosivusto

Mainostoimisto Skandaali uudisti toimintaansa ja nimensä Reputationiksi. Reputation toimitti visuaalisen ilmeen ja me Developer'silla jatkoimme hyvää yhteistyötä ja toimimme teknisenä toimittajana tämän uuden sivuston toteutuksessa.

Mainostoimisto Skandaali Sivustouudistus

Mainostoimisto Skandaali | Sivustouudistus

Toteutimme Keväällä 2014  mainostoimisto Skandaalin kotisivujen uudistuksen. Tavoiteena oli tuoda Skandaalin työt paremmin esille helppokäyttöisellä julkaisualustalla. Mainostoimisto Skandaali loi visuaalisen ilmeen ja Developers Helsinki vastasi teknisestä toteutuksesta. Lopputulos puhuu puolestaan: selkeä, responsiivinen ja ketterä sivusto toimii kuten pitääkin.